Bezienswaardigheden

Streekgerechten van zuidwest Frankrijk – Voorgerechten

Zuidwest Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en om wat we hier de “bon vivant” heten, iemand die van de kleinigheden van het leven geniet. Het gaat hier in het bijzonder over het culinaire welbehagen. Een hele hoop lokale specialiteiten zijn nationaal bekend en een aantal van hen hebben wereldwijd faam verworven. Toch moet je, net als voor enkele Belgische en Nederlandse specialiteiten, soms je vork naar je mond durven brengen zonder al te veel belang te hechten aan het uitzicht van het gerecht in je bord.

10 redenen om in een vakantiewoning in zuidwest Frankrijk te investeren

U heeft geen zin meer om ieder jaar hotels te bekostigen, in januari al op zoek te moeten naar het vakantiehuis van augustus, of u wil gewoon thuis kunnen komen… maar dan in het buitenland. Elke reden is goed om op zoek te gaan naar uw plek onder de zon. En zuidwest Frankrijk heeft een aantal sterke argumenten:

Saint-Sulpice-La-Pointe

Halfweg tussen Toulouse naar Albi, ligt vlak aan de autostrade een klein dorpje dat zo over het hoofd gezien zou kunnen worden: Saint-Sulpice-La-Pointe. Hoewel het dorpje slechts “een scheet groot” is, zoals we dat in België zo mooi zeggen, is het een tussenstop die voor groot en klein de moeite waard kan zijn. Je verliest er in ieder geval niets mee om er eens te gaan kijken!

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Sign up with email

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik