Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Geniet van uw vakantiewoning, laat uw tuin onderhouden

Wekenlang heeft u naar uw welverdiende vakantie uitgekeken, de belangrijke projecten zijn afgerond, uw dringende mails zijn beantwoord en de “out of office” is ingesteld. 

U heeft er een lange autotrip opzitten, of laat net de luchthaven met zijn ellelange wachtrijen achter zich, u komt thuis klaar om te genieten, maar komt thuis op dit:

overgrown property abandonné

Om dergelijk scenario te voorkomen kunt u Sud’Arrange het onderhoud van uw tuin toevertrouwen. Wij zorgen er voor dat gedurende het hele jaar uw tuin periodiek onderhouden wordt en er, indien gewenst, vlak voor uw aankomst nog een last-minute onderhoudsbeurt wordt ingepland. Alle tijd die u anders zou doorbrengen met het gras af rijden, de haag bijtrimmen of de bladeren onder de bomen vandaan te harken kunt u nu doorbrengen met uw gezin. Bezoek een leuk dorpje, ga even mountainbiken, of geniet van een heerlijke maaltijd in uw favoriete restaurant

Aangeboden diensten

Aangeboden diensten

Maaien

Snoeien

Opkuis

Beschermen

Reinigen

Beplanten

Wieden

Kappen

Tuinontwerp

FAQ

Moet mijn tuin heel het jaar door onderhouden worden?

Niets moet, maar voor uw tuin is het in ieder geval beter. Voor mooi dik gras, moet het regelmatig gemaaid worden. Een dichte haag bekomt u alleen door ze twee keer per jaar in te snoeien en daarna regelmatig bij te trimmen. De sleutel tot gezonde rozenstruiken en andere beplanting is een nauwe opvolging en het verwijderen van knoppen van zodra de bloem uitgebloeid is, enz…

De kostenpost van het onderhoud van uw tuin kan aanzienlijk zijn en het lijkt dan ook aanlokkelijk om deze enkel vlak voor uw bezoek onder handen te laten nemen. Hoewel we dit niet aanraden kunnen we dit occasioneel onderhoud ook voor u organiseren. Let er daarentegen op dat, los van het uiteindelijke resultaat, de kostprijs vaak niet veel lager zal liggen omdat de werken meer tijd, zwaardere machines en hogere recyclagekosten met zich mee zullen brengen.

Hoeveel interventies per jaar zijn er nodig?

Onze verschillende partners zijn het erover eens dat er minimaal 10-12 interventies per jaar ingepland moeten worden om wildgroei tegen te gaan. Gedurende deze maandelijkse onderhoudsbeurten wordt het gras gemaaid, bladeren geharkt, de haag bijgetrimd en het onkruid gewied. Om uw tuin het hele jaar door in topconditie te houden zijn meer en langere interventies nodig zodat andere zaken kunnen worden onderhanden genomen. Denk hierbij aan het reinigen van terras en tuinmeubilair, beplanten, beschermen tegen schimmel of ongedierte,…

Wat is de kost van tuinonderhoud

Het is moeilijk om “out of the blue” een kostprijs te geven voor het onderhoud van uw tuin, deze hangt af van zodanig veel factoren dat er geen eenduidig antwoord mogelijk is. Enkele voorbeelden van elementen die we in rekening moeten brengen: 

  • Oppervlakte van de tuin 
  • Aantal begroeiingen
  • Type begroeiing 
  • Welk type materiaal kan gebruikt worden (bv gazon maaien met zitmaaier of een standaard grasmaaier). 
  • Locatie 
Geen stress, Sud’Arrange gaat voor u op zoek naar een tuinman die kwaliteitswerk levert voor een eerlijke marktprijs.
Grasmachine tondeuse pelouse tonte entretien jardin

Tuinonderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw gazon, haag en beplantingen het hele jaar door in topconditie verkeren zodat u lekker van het uitzicht kan genieten wanneer u op vakantie komt!

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Sign up with email

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik