Immo

Immo

Nederlandstalig
Aankoopmakelaar

A tot Z begeleiding voor uw woning in Zuid-Frankrijk

U heeft een leuke vakantie beleefd en wil dat graag gauw overdoen?

Het zegt u wel iets om uw eigen stek onder de franse zon te hebben?

Een weekendje ontsnappen van de dagdagelijkse verplichting? 

 

Sud’Arrange is niet zomaar een makelaar, die zijn er meer dan genoeg in Frankrijk. Om u een idee te geven: er zijn 2,5 keer meer  vastgoedmakelaars in Frankrijk dan bakkers, meer dan 75.000 in totaal! Het overgrote deel hiervan heeft maar één doel voor ogen: woningen verkopen! 

Sud’Arrange benaderd de markt van een ander oogpunt, als aankoopmakelaar: Wij scharen ons langs de kant van u als koper en maken er onze missie van om u te begeleiden in de aankoop van de perfecte woning in zuid Frankrijk. Als huizenjager gaan we op zoek naar woningen die perfect bij uw criteria aansluiten en zorgen we ervoor dat u zich niet nodeloos hoeft te verplaatsen om woningen te bezoeken. U reist pas naar het zuiden af wanneer we de perfecte woning gevonden hebben. Daarna voeren we de prijsonderhandelingen voor u en staan we u bij doorheen de hele aankoopprocedure. Geen kleine lettertjes, uitgelopen deadlines of zaken die verkeerd begrepen werden, wij verdedigen uw belangen bij verkoper, verkoopmakelaar en notaris! 

Wil u zelf de markt afschuimen naar de ideale woning, maar heeft u een onafhankelijke partij nodig die de gevonden woningen evalueert, bezoekt en/of u doorheen de aankoopprocedure leidt? Als aankoopmakelaar staan we aan uw zijde wanneer u onze expertise nodig heeft.

U heeft al een woning in Zuid-Frankrijk en wenst deze te verhuren aan vakantiegangers of u denkt over een investeringsaankoop maar wil zelf niet met de zorgen van de vakantieverhuur zitten?

Ook hieraan hebben we gedacht. Op een straal van 2 uur rond ons hoofdkantoor in Toulouse verzorgen we de vakantieverhuur van uw woning van A tot Z, zo kan u lekker rentenieren terwijl wij al het zware werk doen. En dat doen we met alle plezier!  

Meer informatie over de verhuur vindt u hier

Sud’Arrange staat u bij voor de zoektocht, aankoop, verkoop en verhuur van uw vakantiewoning in zuid-west Frankrijk. We zijn:

– perfect drie-talig

– geankerd in de regio 

– volledig tot uw dienst 

 

Wenst u zelf te zoeken, maar ons inschakelen voor prijsonderhandelingen en opvolging van het aankoopproject? Geen probleem:

  Sud’Arrange staat tot voor u paraat!

OUD OF NIEUW, WE KUNNEN HET VOOR U VINDEN

(Al hebben we een lichte voorkeur)

Huizenjacht

Het huis van uw dromen wacht op u,
Wij stellen alles in werking om het te vinden!

Aankoopmakelaardij

Begeleiding doorheen de hele aankoopprocedure

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Sign up with email

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik