Verhuur

Verhuur

Vakantieverhuur

Geef uw woning in beheer en
geniet pas echt van uw investering

0 k

Vakantiewoningen in Frankrijk

0 %

Jaarlijkse bezettingsgraad

0 dagen

Gemiddelde verhuurperiode

De verhuur van uw vakantiewoning kan aardig wat opbrengen, afhankelijk van de locatie en de periode van het jaar. Deze opbrengsten kunnen tussenkomen in de onderhoudskosten die uw woning met zich meebrengt of helpen uw investering te rentabiliseren.

Opgelet, het verhuren van een vakantiewoning brengt een hoop organisatie en probleemoplossing met zich mee.  

Voor mensen die van op afstand hun vakantiehuis willen verhuren rijzen er allerhande praktische vragen. Sud’Arrange als “keyholder” heeft een antwoord op al deze vragen. Wij beheren, u incasseert… zo simpel is dat!

Hieronder een greep uit ons takenpakket:

Wanneer u geen gebruik maakt van uw vakantieverblijf heeft u de mogelijkheid er andere mensen van te laten genieten… en ondertussen verdient u een centje bij.

De vakantieverhuur van uw vakantiewoning kan aardig wat opbrengen, afhankelijk van de lokatie en de periode van het jaar. Deze opbrengsten kunnen tussenkomen in de onderhoudskosten die uw woning met zich meebrengt of uw investering terugverdienen.

Opgelet, het verhuren van een vakantiewoning brengt een hoop organisatie en probleemoplossing met zich mee. Waar adverteren? Hoe vaak mijn advertentie vernieuwen? Hoe werkt de betaling en hoe zit het met de waarborg? Wie zorgt er voor het afleveren van de sleutels? Wie controleert mijn woning na vertrek? Hoe zit het met het linnen? Wie repareert de kapotte airco in volle zomer of de chauffage in de winter?

Voor mensen die van op afstand hun vakantiehuis willen verhuren rijzen er allerhande praktische vragen. Sud’Arrange als “keyholder” heeft een antwoord op al deze vragen. Wij beheren, u incasseert… zo simpel is dat!

ADVERTENTIE & ADVIES  De manier waarop uw woning getoond wordt op de verschillende platformen is een cruciale factor in de bezettingsgraad van uw vakantiewoning. Onze expertise laat uw vakantiehuis echt tot zijn recht komen.

Advertentie en advies

De manier waarop uw woning getoond wordt op de verschillende platformen is een cruciale factor in de bezettingsgraad van uw vakantiewoning. Onze expertise laat uw vakantiehuis echt tot zijn recht komen. 

COMMUNICATIE EN BEHEER  Wij beheren uw boekingen, beantwoorden om eventuele vragen en zorgen ervoor dat uw planning in orde is. Verder blijven we ook beschikbaar voor huurder in geval van ongemakken. Zo kan u op uw twee oren slapen.

Communicatie en beheer

Wij beheren uw boekingen, beantwoorden om eventuele vragen en zorgen ervoor dat uw planning in orde is. Verder blijven we ook beschikbaar voor huurder in geval van ongemakken. Zo kan u op uw twee oren slapen. 

SCHOONMAAK EN LINNEN Na ieder verblijf zorgen wij ervoor dat uw vakantiewoning terug volledig in orde wordt gemaakt voor de volgende huurders... of voor u natuurlijk.

Schoonmaak en linnen

Na ieder verblijf zorgen wij ervoor dat uw vakantiewoning terug volledig in orde wordt gemaakt voor de volgende huurders… of voor u natuurlijk. 

Met Sud’Arrange als partner voor de verhuur van uw buitenverblijf omarmt u niet enkel de eenvoud maar ook de gemoedrust die onze oplossing u biedt. Wij vragen de identiteitsdocumenten van de huurder, controleren deze bij aankomst en doen de sleuteloverdracht na ondertekening van de plaatsbeschrijving. Voor en na iedere huurder controleren we de vooropgestelde inventaris en zorgen we dat de woning perfect proper is. Gedurende de huurperiode staan we ten dienste van de huurder indien deze vragen heeft of indien er zich problemen moesten voordoen. 

Incl.
Advertentie & Advies
Aanmaak profiel, professionele advertentie & fotoshoot
Advies
Opstellen huisreglement
Communicatie en beheer
Prijsbeheer in functie van seizoen
Boekingsbeheer
Sleutelmanagement & plaatsbeschrijving
7/7 Beschikbaarheid gasten
Schoonmaak & Linnnen
Professionele schoonmaak woning
Poetsmateriaal
Schoonmaak witgoed en hotel-service (opmaak bedden, handdoeken in badkamer,...)
  • Plaatsen van advertenties op gespecialiseerde websites
  • Opstellen van huurcontracten
  • Opkuis voor en na
  • Ontvangst van de huurder en sleuteloverdracht
  • Plaatsbeschrijving en inventarisering
  • Vastzetten en vergoeden van waarborg
  • Contactpersoon in geval van pannes
Clefs du chateau

Met Sud’Arrange als partner voor de verhuur van uw buitenverblijf omarmt u niet enkel de eenvoud maar ook de gemoedrust die onze oplossing u biedt. 

Regio

Indien u geïnteresseerd bent in onze concierge-service voor uw vakantiewoning is het belangrijk ons hier op voorhand van op de hoogte te brengen wanneer u ons inschakelt om als huizenjagers op zoek te gaan naar de ideale vakantiewoning. 

Alle vastgoedbeheerdiensten, dus verhuur en onderhoud, bieden we aan voor woningen die op maximaal 2 uur van Toulouse liggen. 

De diensten staan ook open voor eigenaars van woningen in dezelfde omgeving die niet via ons werden aangekocht. 

Onze volledige tarieven vindt u hier

Carte france territoire Sud'Arrange onderhoud

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Sign up with email

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik